Totem Tribe Tower Surround set

1 minuten lezen

Zeer kort geleden heeft Audioexpert een Home cinema voorzien van nieuwe luidsprekers. Wij hebben de Totem Tribe Towers voor zowel de voor- en achterkanalen gebruikt.


Totem Torrent Drivers

Totem’s Handgemaakte Torrent drivers omvatten machinale precisie en magnetische technologie. Het unieke magnetische design houdt de spreekspoel constant binnen het magnetische veld voor perfecte controle van de driver.

Deze woofers hebben zo’n brede en vlakke respons dat ze opmerkelijk genoeg absoluut geen actieve of passieve crossover-componenten nodig hebben. Deze radicale technologie biedt een onvervalste stroom van informatie en energie voor substantiële voordelen op het gebied van helderheid, fase-correctheid en opvallende nauwkeurigheid, zowel op als buiten de as.

Handgemaakte cross-overs

Totem-crossovers hebben niet veel onderdelen nodig vanwege de synergie tussen onze op maat gemaakte drivers, maar de componenten zijn ‘s werelds beste. Onze crossovers zijn niet gebouwd op PCB’s omdat de gelamineerde geleidende sporen zwak en inconsistent zijn. In plaats daarvan zijn ze bevestigd aan een dun stuk vezelplaat of geïsoleerde polymeren en componenten worden mechanisch aan elkaar gekrompen omdat het gewoon beter klinkt. Als we moeten solderen, kiezen we voor WBT Silver Solder, het zuiverste in de branche.

 

Ambachtelijke kastconstructie

Zorgvuldig met de hand vervaardigd voor topprestaties die tientallen jaren meegaan. Industrie-unieke borosilicaatdemping beheert de dissipatie, houdt de kast muzikaal in leven en verslechtert nooit. Populaire materialen zoals polyfillers vergaan uiteindelijk, wat de prestaties dramatisch beïnvloedt. Vezelplaat met variabele dichtheid is aan de uiteinden dichter dan aan de binnenkant om repetitieve knopen en resonanties te verminderen.

 

 

Ook interessant voor jou

Menu