System Audio Legend 5.2 Silverback met WiSA Hub en Remote

1 minuten lezen

Vandaag hebben wij een prachtige set System Audio Legend Silverback 5.2 geplaatst. Deze topluidsprekers staan op de originele FS5 vloerstandaarden en spelen draadloos muziek en TV-geluid met de bijpassende WiSA Stereo Hub.


System Audio Legend Silverback Serie

De silverback serie is de oplossing voor de liefhebber van muziek die zoekt naar topklasse geluid, groot gebruiksgemak maar dan zonder al die rommelige kabels.

Met de luidsprekers uit de Legend Silverback serie kunt u genieten van een volledig actieve luidsprekerset welke bomvol innovatieve functies zit. In combinatie met de WiSA Stereo-Hub of de Primare SC15 Prisma of PRE35 Prisma opent er een draadloze luistermogelijkheid.

Wat is WiSA?

Plug ‘n Play

Als u een draadloze luidspreker van System Audio combineert met een van de WiSA gecertificeerde voorversterkers profiteert u meteen van uw muziek. Omdat ieder WiSA product samenwerkt is dit systeem het meest gebruiksvriendelijk in zijn klasse.

Klinkt 2x zo goed als een CD

Doordat WiSa een signaal uit zendt van 24 bits op 48kHz/ 96kHz. Hierdoor is de kwaliteit twee keer de kwaliteit van CD-audio

Perfect Synchroon

Alle speakers in het systeem zijn gecertificeerd zodat ze gesynchroniceerd zijn binnen 1/1,000,000 van een seconde, zelfs als je alle acht kanalen gebruikt!

 

 

Ook interessant voor jou

Menu