McIntosh MA12000 in combinatie met Bowers & Wilkins 803 D4

2 minuten lezen

We hebben weer een klant enorm blij gemaakt door een set Bowers & Wilkins 803 D4 in het zwart te leveren, samen met een McIntosh MA12000 en Audioquest bekabeling.

Bowers & Wilkins 803 D4

Ons meest compacte model met turbine head brengt alle technische voordelen van een speciale midrangebehuizing naar een kleinere voetafdruk die gemakkelijk in elk huis kan worden geplaatst. Klein betekent echter niet compromitterend: 803 D4 bruist nog steeds van de technische innovatie.
Onze volledig nieuwe Biomimetische ophanging zorgt voor een revolutie in de midrange conusprestaties door de ongewenste luchtdruk en kleuring die een conventionele stoffen spider kan genereren, sterk te verminderen. Het resultaat? Transparantie in het middengebied die u niet voor mogelijk houdt.
803 D4 monteert twee Aerofoil wooferconussen in aluminium wooferpods, die elk zijn vastgeklemd in een interne aluminium plaat die is bevestigd aan het stijfste deel van zijn behuizing. Deze structuren, gevormd als afzonderlijke stukken metaal, bieden de perfecte locatie voor een zuivere, nauwkeurige bas.

McIntosh MA12000

De geheel complete, hybride MA12000 Integrated Amplifier is een product van compromisloze audiotechniek en deskundig vakmanschap. De veelzijdige MA12000, onze krachtigste geïntegreerde versterker ooit, biedt 350 watt per kanaal aan zuiver, krachtig vermogen dat een adembenemende home audio-ervaring produceert. U zult denken dat uw favoriete muzikanten een live, persoonlijk optreden in uw huis spelen.
De MA12000 geeft je het beste van alle werelden met de warme nuances van een vacuümbuisvoorversterker (of buizenvoorversterker zoals sommige van onze vrienden graag zeggen) gecombineerd met de snelheid en brute kracht van een solid-state versterker, state-of-the- art digitale audiomogelijkheden en voldoende analoge audio-aansluitingen voor vrijwel elk muzieksysteem voor thuis.

Ook interessant voor jou

Menu