Marantz Model 30/SACD30n en Sonus Faber Sonetto V

2 minuten lezen

Wij hebben een prachtige set Marantz Model 30 en SACD30n in combinatie met de Sonus Faber Sonetto V en AudioQuest bekabeling geplaatst.


Marantz Model 30

Haal het meest muzikale geluid uit deze Master-tuned geïntegreerde versterker. De speciaal ontworpen HDAM levert prachtige details en onvergetelijke muzikaliteit van elke muziekstijl.

Met een volledig discreet, tweetraps ontwerp voor minimale interferentie en unieke Marantz HDAM-technologie voor signaalzuiverheid, biedt MODEL 30 een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

MODEL 30 zet het befaamde erfgoed van voortreffelijke Marantz-versterkers voort. Afgestemd door de Marantz Sound Master die zijn passie, ervaring en buitengewone oor in het ontwerp van de versterker kanaliseert.

Marantz SACD30n

Een master-tuned, elegant ontworpen SACD/CD-speler met geïntegreerde digitale bronnen. Inclusief Marantz Musical Mastering-verwerking en een zeer ruisarme, kristalheldere voorversterker. De SACD 30n ondersteunt een breed scala aan bestanden met hoge resolutie en streamingdiensten. Combineert met de MODEL 30 geïntegreerde versterker. Je muziek klinkt altijd beter op een Marantz.

Het meest muzikale geluid voor al uw digitale muziek: uw cd’s en sacd’s, uw digitale bestanden en meerdere ingebouwde streamingdiensten.

De complete digitale muziekspeler

SACD 30n is gebouwd om te voldoen aan alle eisen van de moderne audiofiel die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met de toonaangevende online muziekdiensten. SACD 30n is gebouwd op zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module of HDAM.

Sonus Faber Sonetto V

ITALIAANSE TRADITIONELE CULTUUR
Sonus faber vond altijd zijn inspiratie in de hoogste Italiaanse cultuur. Deze keer hebben we de geschiedenis van onze literatuur toevertrouwd voor het vertegenwoordigen van de nieuwe Sonetto-collectie.
De Sonetto (Sonnet) is de oudste Italiaanse poëtische structuur. Oorspronkelijk betekende het “Sound, Melody“ en werd traditioneel gebruikt om muziekuitvoeringen te begeleiden. De eerste stap in de Sonus faber-wereld brengt de naam van de fundamenten van de literatuurgeschiedenis in Italië en in de rest van de wereld.

Elegant en Discreet

Alle luidsprekers in de Sonus faber Sonetto-collectie worden gekenmerkt door hun gebruiksgemak en hun vermogen om een veelzijdige oplossing te zijn voor elke soort omgeving. Ons doel is om van de muziek de echte hoofdrolspeler te maken.

Een 3-weg vloerstaande luidspreker die kan karakteriseren
zelfs de grootste kamers, met een rijk en levendig geluid.

Ook interessant voor jou

Menu