Dynaudio met Cocktail Audio en Hegel

2 minuten lezen

Audioexpert heeft onlangs een prachtige audioset geplaatst bestaande uit de Dynaudio Confidence 30, Cocktail Audio X45-streamer en Hegel versterker en CD-speler. 


Dynaudio Confidence 30

DDC-geluidsstraaltechnologie van de volgende generatie loopt voorop in de kleinste van de geheel nieuwe Confidence-vloerstaanders
Het lastige van het beste produceren, is dat je het op een gegeven moment moet verslaan. Het goede ding is dat wanneer je samenwerkt met het team dat het origineel heeft gemaakt, het werk gemakkelijker en leuker wordt.

Dus toen de nieuwe Confidence 30 drieweg vloerstandaard uit Dynaudio Labs in Skanderborg rolde, was er veel vreugde. Het geeft een liefdevolle knipoog naar het verleden van Confidence-modellen terwijl ze hun innovaties en hun prestaties naar een hoger niveau tillen.

Net als de rest van het assortiment is de Confidence 30 uitgerust met de gloednieuwe Esotar3-tweeter. Hiervoor zijn lessen nodig die zijn geleerd tijdens de ontwikkeling van de bekroonde Esotar Forty-jubileum-tweeter – inclusief geoptimaliseerde luchtstroomtechnologie, een nieuw neodymiummagneetontwerp en de ingenieuze Hexis-resonantiebrekende binnenkoepel – en gaat het nog een tandje hoger.

Cocktail Audio X45

De X45 is een audiospeler en DAC van wereldklasse met hoge resolutie, die wordt gekenmerkt door ingebouwde Dual Sabre³² Reference DAC-chips,
CD Ripper, muziekserver, netwerkstreamer, muziekrecorder en nog veel meer.

Hoogwaardige systeembronnen en op maat ontworpen software.

Gebaseerd op een Dual Core ARM Cortex A9-processor met een snelheid van 1,0 GHz, een 64Bit/1000MIPS-microcontroller en speciaal ontworpen software, zal de X45 alle muziekliefhebbers zeker tevreden stellen met geweldige prestaties en veelzijdige functies.

Adembenemende geluidskwaliteit gecreëerd door geaccumuleerde circuitontwerptechnologie en gekwalificeerde componenten.

Uitgerust met dubbele ESS Sabre ³² Reference DAC ES9018K2M afzonderlijk ingebouwd voor rechter- en linkerkanalen, 64-bits XMOS-chip, TCXO-oscillator en hoogwaardige ringkerntransformator inclusief geïsoleerde stroombroncircuitontwerptechnologie en interne R&D-knowhow voor circuitontwerp, de X45 zal u een prachtig geluid bezorgen.

Dual Sabre³² Reference DAC gescheiden voor rechter- en linkerkanalen.

U kunt een adembenemende geluidskwaliteit ervaren die wordt geleverd door dubbele Sabre³² ES9018K2M DAC, afzonderlijk ingebouwd voor rechter- en linkerkanalen

Ook interessant voor jou

Menu