Dynaudio Confidence 30 met Hegel H590

2 minuten lezen

Onlangs hebben wij een prachtige set, bestaande uit de muzikale Dynaudio Confidence 30 en de Hegel H590 geplaatst.
Deze prachtige set speelt in combinatie met de high-end Hegel Mohican CD Speler.


Hegel H590

De Hegel H590 is een echte meester in muzikaliteit en de commander van iedere set luidsprekers. De H590 is Hegel’s ultieme geïntegreerde versterker en zit bomvol gebruiksvriendelijke functies zoals Apple AirPlay en heeft bovendien ondersteuning voor high-performance formaten als DSD. 

Door de implementatie van de SoundEngine 2 techniek en de beste versterking ooit maakte Hegel dit de meest High-End versterker. De hoge dempingsfactor van >4000, het hoge vermogen en de lage vervorming zorgen voor een maatstaaf in dynamiek zonder verlies van een natuurlijke sound.

Hegel Mohican

Duizenden liefhebbers van audio bezitten nog steeds een grote collectie van soms wel honderden tot duizenden CD’s. Deze groep mensen geeft meestal de voorkeur aan een fysieke schijf en niet aan streamen via een mobiele telefoon of tablet. Er zijn een flink aantal CD-spelers welke allemaal een ding in gemeen hebben… Ze proberen alles te kunnen, of het nu een CD, SACD of een digitale ingang is. Mohican heeft slechts één doel; Het beste uit uw CD-collectie halen.

Dynaudio Confidence 30

DDC-geluidsstraaltechnologie van de volgende generatie loopt voorop in de kleinste van de geheel nieuwe Confidence-vloerstaanders
Het lastige van het beste produceren, is dat je het op een gegeven moment moet verslaan. Het goede ding is dat wanneer je samenwerkt met het team dat het origineel heeft gemaakt, het werk gemakkelijker en leuker wordt.

Dus toen de nieuwe Confidence 30 drieweg vloerstandaard uit Dynaudio Labs in Skanderborg rolde, was er veel vreugde. Het geeft een liefdevolle knipoog naar het verleden van Confidence-modellen terwijl ze hun innovaties en hun prestaties naar een hoger niveau tillen.

Net als de rest van het assortiment is de Confidence 30 uitgerust met de gloednieuwe Esotar3-tweeter. Hiervoor zijn lessen nodig die zijn geleerd tijdens de ontwikkeling van de bekroonde Esotar Forty-jubileum-tweeter – inclusief geoptimaliseerde luchtstroomtechnologie, een nieuw neodymiummagneetontwerp en de ingenieuze Hexis-resonantiebrekende binnenkoepel – en gaat het nog een tandje hoger.


 

Ook interessant voor jou

Menu