De ultieme Totem ervaring met de Metal v2

1 minuten lezen

De mooiste van alle vloerstaande modellen van Totem is de Element serie. De Metal v2 is daarmee de ultieme luisterervaring. Wij hebben een klant zeer gelukkig gemaakt door deze in de zwarte uitvoering te leveren.

Element Metal v2 – Continuous Evolution in Sound Design

Het is bijna onmogelijk om revolutionaire technologie zoals Torrent of het algehele onberispelijke ontwerp van de Metal te verbeteren. Bijna. Maar na bijna 10 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft Totem het onmogelijke bereikt met de Element Metal V2. Stealth zwarte afwerking op het aluminium frame van onze gepatenteerde Torrent-woofers en akoestische isolatie zijn de zichtbare veranderingen. De akoestische verbeteringen zijn nog dramatischer.
De Metal V2 is uitgerust met de tweede generatie 7-inch Torrent-woofers, in eigen huis nauwkeurig machinaal bewerkt met de nauwkeurigheid van een luxe horloge en verfijnd als een prestatiemotor. Individuele magneten die cilindrisch rond de motorstructuur zijn geplaatst, houden de spreekspoel continu ondergedompeld in het magnetische veld voor absolute en onmiddellijke controle over elke reactie. Het ontwerp is een gecontroleerde wreedheid die verbazingwekkend geen crossover vereist, waardoor een enorm dynamisch potentieel wordt gekanaliseerd in de puurste muzikale ervaring.

Ook interessant voor jou

Menu