Winnaars van de EISA Awards 2021-2022

0 minuten lezen

EISA Awards – De winnaars van 2021

Ook in het jaar 2021 heeft de Expert Imaging and Sound Association (EISA) haar awards voor de beste audioproducten van het jaar uitgereikt. Er zijn prijzen gewonnen in iedere audiocategorie; Monitor Luidsprekers, Draadloze vloerstaande- en monitorluidsprekers, netwerkstreamers, versterkers en meer.

EISA Awards – KEF

De vernieuwde KEF LS50 Wireless II en Meta is ontwikkeld op basis van de originele LS50 maar dan met het Metamaterial Absorbtiesysteem. De LS50 Wireless II is meer dan enkel een luidspreker… het is een compleet draadloos hifi-systeem dat beschikt over draadloze streaming mogelijkheden, lokale netwerkopslag en aansluitmogelijkheden voor draagbare apparaten en televisie. 

Deze luidsprekerset wordt bestuurd door de simpel te gebruiken KEF Connect app, waardoor de setup en configuratie binnen enkele ogenblikken gedaan is. Door de Uni-Q driver en de excellente versterking levert de LS50 Wireless een complete ‘hifi zonder poespas’ ervaring.

Zowel de KEF LS50 Meta en KEF LS50 Wireless II zijn in de prijzen gevallen voor zowel beste bedrade en draadloze standmount luidsprekers.

KEF LS50 Meta beschikbaar in het Carbon Black, Mineral White, Titanium Grey, Royal Blue
KEF LS50 Wireless II is beschikbaar in het Carbon Black, Mineral White, Titanium Grey, Crimson Red

EISA Awards – Cambridge Audio

De nieuwe Cambridge Audio EVO 150 is meteen in de prijzen gevallen. Deze compacte alleskunner heeft de prijs voor de beste streaming versterker van 2021 gewonnen.

Compact, slim en krachtig genoeg om veeleisende luidsprekers aan te sturen. De Cambridge Audio EVO 150 zorgt voor een kamervullend geluid – of het nu vanaf je smartphone, laptop of een streaming-app is. De EVO150 zal het enige apparaat in uw set-up zijn. Door zijn stilistische afwerking, en zijn flexibele werking past de EVO 150 thuis in iedere luisterruimte.

Naast de EVO 150 is er ook de Cambridge Audio EVO 75 verkrijgbaar.

EISA Awards – Michi by Rotel

Ook Michi by Rotel is dit jaar in de prijzen gevallen als beste geïntegreerde versterker van het jaar. De Michi X3 is de meer betaalbare van de twee geïntegreerde versterkers in de Michi reeks maar ongetwijfeld de beste als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit. De combinatie van pure aandrijving, warmte, tempo maakt de sound van de Michi X3 extra bijzonder. De snelle, gedetailleerde en gecontroleerde output maakt de versterker des te meer de moeite waard.

Wilt u nog meer kracht dan de Michi X3? Kijk dan eens naar de Michi X5.

EISA Awards – Marantz

Marantz maakt al jarenlang zeer muzikale producten in iedere prijsklasse, de Model 30 en SACD30 zijn hierop geen uitzondering. De specialisten waren er unaniem over uit; dit is het beste stereosysteem van 2021-2022.

De nieuwe 30-serie van Marantz heeft een nieuwe stijl die door invloeden van eerdere modellen zijn vorm heeft gekregen, gecombineerd met de beste hedendaagse mogelijkheden. De Model 30 versterker en SACD speler zijn in perfecte harmonie; De SACD en netwerkspeler openen een wereld van muzikale streamingmogelijkheden en daarnaast een fantastische weergave van uw geliefde SACD collectie. De Model 30 versterker doet precies waar hij het beste in is, zorgen voor een vervormingsloze en zo eerlijk mogelijke weergave.

Samengevat noemt Marantz dit ‘Modern Musical Luxury’.

De Marantz Model 30 is te verkrijgen in: Zwart en Zilver/Goud
De Marantz SACD30N is te verkrijgen in: Zwart en Zilver/Goud

Ook interessant voor jou

Menu