Audiovector SR6 Signature African Rosewood Piano (Set van 2)

De originele S6 Avantgarde was ons eerste model in dit assortiment. De Signature is ontwikkeld als een meer kosteneffectieve versie van de Avantgarde.

Audiovector SR Series

Deze subwoofers en luidsprekers zijn er in alle kleuren beschikbaar. De standaard kleuren zijn via de website te bestellen. Indien u een andere kleur wenst kunt u hiervoor met ons contact opnemen via 073-6897729 of info@audioexpert.nl. Ook kunt u voor deze luidsprekers terecht in onze winkel aan de Hinthamerstraat 111-113 in 's-Hertogenbosch.


€ 12.500,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Audiovector SR6 Signature-African Rosewood Piano

SR 6 SIGNATURE
De originele S6 Avantgarde was ons eerste model in dit assortiment. De Signature is ontwikkeld als een meer kosteneffectieve versie van de Avantgarde.

DOWN FIRING WOOFER
Een downfiring woofer is ondergebracht in de plint en werkt als een subwoofer en ondersteuning voor de dubbele drivers die voor de midrange zorgen.

TWIN DRIVERS
We gebruiken dubbele drivers om een vrijwel vervormingsvrije werking te bereiken die genoeg membraanoppervlak heeft om zelfs de meest complexe signalen op een schone en authentieke manier weer te geven.

EEN ZEER SPECIALE DOME TWEETER
De Evotech-tweeter is oorspronkelijk ontwikkeld met als doel een combinatie van hoge prestaties en een hoog vermogen uit een dome-tweeter te krijgen. Het maakt gebruik van een membraan van zijde / koolstofvezel, een enorme magneet en een speciaal ontworpen versneller in een SEC-configuratie. De vervorming is extreem laag en de reproductie van details is bijna bovennatuurlijk.

Meer informatie
Fabrikant Audiovector
Product Serie SR Series
Kleur Rosewood
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single, Bi- enTriple wiring
Maximale belastbaarheid 250-499 Watt
Ontwerp Bassreflex
Principe 3-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan