Audiovector SR6 Avantgarde Arreté African Rosewood Piano (Set van 2)

Oorspronkelijk een verfijnde ontwikkeling gebaseerd op de SR 6 Avantgarde, weerspiegelt de Arreté ons streven naar de ultieme geluidskwaliteit.

Audiovector SR Series

Deze subwoofers en luidsprekers zijn er in alle kleuren beschikbaar. De standaard kleuren zijn via de website te bestellen. Indien u een andere kleur wenst kunt u hiervoor met ons contact opnemen via 073-6897729 of info@audioexpert.nl. Ook kunt u voor deze luidsprekers terecht in onze winkel aan de Hinthamerstraat 111-113 in 's-Hertogenbosch.


€ 24.500,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Audiovector SR6 Avantgarde Arreté-African Rosewood Piano

DE GEBOORTE VAN DE 6-SERIE
In de winter van 2000 reisden Lars Mathiesen (industrieel ontwerper) en Ole Klifoth op de bounty-eilanden van de Stille Oceaan. Met geen ander doel dan om een heel ander deel van de wereld te bezoeken.

Op een avond op een bountystrand schetsten ze na een paar drankjes wat later de 6-serie in het zand werd. Ze werden zo dol op de traanvorm - vanwege de combinatie van vorm en functie - dat ze het op de achterkant van een envelop tekende en het naar het koude Kopenhagen brachten.

Na enkele maanden werken, werd de vorm van de Audiovector druppel eindelijk geboren. En daarmee de 6-serie, die nu de SR 6-serie is.

AVANTGARDE ARRETÉ
Oorspronkelijk een verfijnde ontwikkeling gebaseerd op de SR 6 Avantgarde, weerspiegelt de Arreté ons streven naar de ultieme geluidskwaliteit. De middelen om dit te bereiken zijn betere materialen, geavanceerdere technologie en fijnafstemming - veel en veel fijnafstemming.

Meer informatie
Fabrikant Audiovector
Product Serie SR Series
Kleur Rosewood
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single, Bi- enTriple wiring
Maximale belastbaarheid 250-499 Watt
Ontwerp Bassreflex
Principe 3-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan