Audiovector SR6 Avantgarde African Rosewood Piano (Set van 2)

De originele S 6 Avantgarde was het eerste model in dit assortiment. Nu enorm verbeterd en genaamd SR 6 Avantgarde, is deze luidspreker zowel visueel als geluidstechnisch enorm mooi.

Audiovector SR Series

Deze subwoofers en luidsprekers zijn er in alle kleuren beschikbaar. De standaard kleuren zijn via de website te bestellen. Indien u een andere kleur wenst kunt u hiervoor met ons contact opnemen via 073-6897729 of info@audioexpert.nl. Ook kunt u voor deze luidsprekers terecht in onze winkel aan de Hinthamerstraat 111-113 in 's-Hertogenbosch.


€ 16.500,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Audiovector SR6 Avantgarde-African Rosewood Piano

SR 6 AVANTGARDE
De originele S 6 Avantgarde was het eerste model in dit assortiment. Nu enorm verbeterd en genaamd SR 6 Avantgarde, is deze luidspreker zowel visueel als geluidstechnisch enorm mooi.

DOWN FIRING WOOFER
Een downfiring woofer is ingebouwd in de sokkel en werkt als subwoofer en ondersteunt de twin drivers die de midrange verzorgen.

TWIN DRIVERS
Twin drivers zorgen ervoor dat een vrijwel vervormingsvrije uitvoering behaald wordt, die veel membraan gebied heeft om zelfs de meest complexe signalen op een schone en authentieke manier weer te geven.

AVANTGARDE AIR MOTION TRANSFORMER
De treble unit is gebaseerd op de originele Air Motion Transformer, die is uitgevonden door dr. Oscar Heil in de late jaren 60. Deze driver is ontwikkeld om in een SEC-systeem (open naar achteren) te werken om vervorming te verminderen en de duidelijkheid te verbeteren. Hij varieert van 2.900 Hz tot 55.000 Hz!

Meer informatie
Fabrikant Audiovector
Product Serie SR Series
Kleur Rosewood
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single, Bi- enTriple wiring
Maximale belastbaarheid 250-499 Watt
Ontwerp Bassreflex
Principe 3-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan