Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins Formation Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis. Maar vaak leidt dit tot compromissen – lagere kwaliteit en onderbrekingen in het geluid. Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation® Suite – het eerste multi-room systeem dat voldoet aan de veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Exclusieve draadloze Formation®-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen mesh-netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit. Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi-geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft tevens trouw aan onze baanbrekende innovatie. Ontdek de Highest Form of Sound™ met de nieuwe Formation® producten.

De Formation Series bestaat uit:

Formation Bar – gebaseerd op onze legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.
Formation Duo – met onze gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond-luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos.
Formation Audio – onze gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden.
Formation Bass – tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.
Formation Wedge – een uniek ontwerp met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring.

Bowers & Wilkins Formation

Exclusieve draadloze Formation®-technologie – het gepatenteerde draadloze systeem van Bowers & Wilkins combineert:

Perfecte luidspreker synchronisatie – een toonaangevende, meeslepende muziek ervaring dankzij een synchronisatie in de kamer van 1 microseconde tussen de luidsprekers.
Gepatenteerd stabiel mesh-netwerk – werkt onafhankelijk van uw Wi-Fi-thuisnetwerk voor een perfecte geluidservaring.
96 kHz/24-bits audioresolutie – dankzij onze software en hardware innovaties en het eigen mesh-netwerk levert het Formation systeem een uiterst stabiele en betrouwbare verbinding.
Geluidsprestaties van Bowers & Wilkins – Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van akoestische technologie die in de Formation Series samenkomt, ervaar je Hi-fi geluid zoals bij geen enkel ander draadloos systeem.

Aanvullende functies:

Snelle en eenvoudige installatie – De installatie van Formation producten duurt slechts een paar minuten door de handige App. U kunt direct beginnen met het afspelen van muziek.
Eenvoudige integratie van bestaande audio sets – dankzij de Formation Audio kan een bestaande geluidsset makkelijk worden geïntegreerd in het complete Formation systeem.
Modern ontwerp van wereldklasse – speciaal gebouwd voor superieur geluid en qua design ontworpen om in uw interieur een statement te maken.
Volledige schaalbaarheid in huis – in uw hele huis uit te breiden met aanvullende Formation-producten.

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst