Denon Envaya DSB-50BT Grijs

Hoogwaardige, draagbare Bluetooth luidspreker

€ 99,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Denon Envaya DSB-50BT-Grijs

OVERZICHT - ENVAYA POCKET DSB-50BT
Hoogwaardige, draagbare Bluetooth luidspreker
De Denon Envaya Pocket is zo compact dat de luidspreker altijd en overal met je meegaat. Dankzij de kleine behuizing van 16 cm is de luidspreker ideaal voor dagelijks gebruik en kun je hem echt overal mee naar toe nemen. Door middel van de behuizing uit robuust polymeer en stevig weefsel kan de luidspreker onderweg een stootje hebben. Zelfs een val of klap kan hij aan. Dankzij de stevige bouw en de IP67-score voor water- en stofdichtheid kan de Envaya echt alles aan. De zeer draagbare Envaya Pocket gaat afhankelijk van het volumeniveau 10 uur mee zonder opnieuw op te laden. Iedere luidspreker is vervaardigd en nauwkeurig afgestemd door Denons allerbeste audioingenieurs voor ongeëvenaarde muzikale prestaties. Met eenvoudige verbindingen en Siri-activatie heb je volledige controle vanaf je smartphone.

Ongeëvenaard geluid
Zodra je de prestaties hoort, weet je meteen dat er niets kan tippen aan de decennialange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige audioproducten. De audioexperts en ingenieurs van Denon zijn erin geslaagd een zeer compacte luidspreker te ontwikkelen die toch een groots geluid levert. Met de akoestische kennis en de vaardigheid om zeer kleine, maar hoogwaardige versterkers te ontwikkelen, hebben ze een product gecreëerd dat altijd de best mogelijke prestaties levert.

Waterdicht en duurzaam
Denon Envaya Pocket is water- en stofdicht met een IP67-score. Dit houdt in dat de Envaya Pocket 30 minuten in 1 m diep water kan staan zonder schade op te lopen. Hiervoor zijn alle connectoren bedekt door een kap, gaten worden met behulp van afdichtingen gesloten en het chassis is waterdicht wat betekent dat er gedurende een bepaalde tijd geen water naar binnen kan.

Bluetooth AptX
De Envaya is voorzien van hoogwaardige Bluetooth® aptX® Low Latency die audio-streaming via Bluetooth met cd-kwaliteit biedt en problemen met latentie en 'lipsync' vermindert als dit wordt ondersteund door het apparaat dat streamt.

Koppeling met Bluetooth
Nadat de luidspreker is uitgepakt en voor het eerst ingeschakeld zal de luidspreker direct overgaan in de verbindingsstand. Open de Bluetooth-instellingen op je smartdevice en bevestig de verbinding met de Envaya. Als je later een ander apparaat wilt verbinden, houd dan de Bluetooth-knop op de Envaya 1 seconde ingedrukt en je kunt meteen afspelen. Als je de knop 5 seconden ingedrukt houdt, wordt de stereoverbindingsstand ingeschakeld.

Envaya Link
Wil je meer vermogen of gewoon een echte stereo-opstelling? Geen probleem. Combineer twee Envayas om samen als stereo-opstelling te spelen. Een luidspreker neemt het linkerkanaal over en de andere het rechterkanaal.

Bellen en praten met 'Siri'
Dankzij de ingebouwde microfoon is handsfree bellen een fluitje van een cent. Zodra hij via Bluetooth met je smartphone is verbonden, kun je beginnen. Bovendien kun je ook tegen je persoonlijke assistent op de iPhone, "Siri", praten. Houd de knop Bellen op de Envaya ingedrukt en Siri wordt geactiveerd.

Meer informatie
Fabrikant Denon
Product Serie n.v.t.
Kleur Grijs
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan