AKG N90Q Goud

De AKG N90Q, geïnspireerd en ontworpen door Grammy Award winnende producent Quincy Jones, is een state-of-the-art, toonaangevende hoofdtelefoon die de top in akoestische prestaties en audio-aanpassing vertegenwoordigt.

Special Price € 1.299,00 Regular Price € 1.499,00
2 a 5 werkdagen
SKU
AKG N90Q-Goud
Demonstratieklaar Professionele installatieservice Inruil van apparatuur in overleg mogelijk
 

TruNote-technologie

TruNote, samen met dubbele schuimkussens en bedieningsregelaars op de oorschelp voor auto-kalibratie, zorgt voor precisie geluidsweergave.


Toonregelaar: Volledige controle over instelling van geluidskenmerken

Instellen van bass en treble zonder geluidvervorming om geluid aan je persoonlijke voorkeur aan te passen - ontwikkeld met de inbreng van Grammy-winnaar Quincy Jones.


Stage Control: Drie ruimtelijke luisterinstellingen

Opties voor geluidsinstelling met ondermeer "Standard", "2.1 Studio" en "5.1 Surround Sound"


Gepatenteerd ergonomisch ontwerp

Oorkussens met dubbele dichtheid zorgen voor het aanzienlijk terugdringen van de reflecties binnen de akoestische kamer. Dubbele draaiknoppen op de oorschelp bieden gemakkelijke toegang tot volume-instelling, bass- en treble-niveaus en geluidsbeeld.


USB en HD audio

USB-aansluiting biedt volledige HD audio-weergave, software-updates en snel opladen.


Ingebouwde DAC

Met de ingebouwde DAC kunnen hoge resolutie digitale audiotracks op een PC of een Androïd-apparaat rechtstreeks worden aangesloten via de micro-USB-poort van de hoofdtelefoon, zodat er geen digitale/analoge/digitale conversie nodig is, wat betekent dat er geen kwaliteitsverlies is.


It takes a legend to enthrall the world. It takes two to change it.
De AKG N90Q, geïnspireerd en ontworpen door Grammy Award winnende producent Quincy Jones, is een state-of-the-art, toonaangevende hoofdtelefoon die de top in akoestische prestaties en audio-aanpassing vertegenwoordigt. De N90 heeft TruNote automatische kalibratie en actieve noise-cancelling technologieën, dubbele schuimkussens en bedieningsregelaar op de oorschelp, waardoor de gebruikers kunnen genieten van hoogwaardige, natuurgetrouwe en accurate geluidsreproductie met instelbaar klankbereik en gepersonaliseerde toonregeling. Hoogwaardige materialen zoals leer en aluminium, vijf gepatenteerde technologieën en volledige HD-audio zorgen voor een ongeëvenaarde audio-ervaring die is geïnspireerd door niemand minder dan Quincy.

 

Algemene specificaties

  • Impedantie: 32ohms
  • Max Input Power: 100mW
  • Gewicht: 460g
  • Kabellengte: 3m en 1.2m afneembare kabels meegeleverd
  • Frequency Response: 10-30kHz
  • Sensitivity: 110dB SPL @ 1kHz/100mV
Meer informatie
Fabrikant AKG
Product Serie n.v.t.
Kleur Goud
Afwerking n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan